Dnešní nedělí končí církevní rok. V pondělí je památka Zasvěcení Panny Marie v Jeruzalémě, v úterý je památka sv.Cecílie, panny a mučednice, patronky zpěváků a hudebníků, ve čtvrtek je památka sv. Ondřeje Dung Laca, kněze a druhů mučedníků, v pátek je památka sv.Kateřiny Alexandrijské, panny a mučednice. V sobotu je sobotní památka Panny Marie.

Příští neděle je 1.neděle adventní. Začíná nový církevní rok. Při všech bohoslužbách budeme žehnat adventní věnce.

Tradiční roráty během Adventu budou každé úterý a čtvrtek v 6 hodin ráno.

Včera proběhl v naší farnosti další Den deskových her. Děkujeme našim milým farníkům za stálé pokračování. Je to velmi roztomilá zábava.

Dnes po všech bohoslužbách prodáváme naše stolní kalendáře. Cena je 100 Kč. Koupí podpoříte naší baziliku. Děkujeme.

Vytápění lavic během bohoslužeb v zimě

I když víme, jaká je tížívá energetická situace, přesto jsme se rozhodli, že naše věřící nenecháme mrznout. Během neděle budeme ve všech lavicích topit, ve všední dny jen v prvních pěti lavicích.

POKRAČUJE NAŠE NEDĚLNÍ ŠKOLA

Každou neděli ihned po mši sv. v 11 hodin pokračuje naše Nedělní škola. Katechismus pro malé i velké. Půlhodinka, kdy poznáváme poklad víry je v bočním prostoru u oltáře sv.Josefa. Dnes se dotkneme Slavnosti Krista Krále a otevřeme dějiny spásy.

INTENZIVNÍ PŘIPRAVA NA SVÁTOSTI (křest. první sv. příjmání, biřmování) pokračuje v úterý 29. listopadu od 18.00 hodin na faře.

Kategorie: Ohlášky