Už víte, kam letos na dovolenou? Co třeba rekreační areál s milou atmosférou v CHKO Třeboňsko?

Naše „Chatky na jihu“ se nachází uprostřed lesů a rybníků Třeboňské pánve, kousek od řeky Lužnice. Nádherná krajina nabízí nepřeberné množství aktivit – koupání v pískovnách, lesní cyklostezky bez provozu aut, sbírání borůvek, vodáctví, rybaření, houbaření či návštěvy památek v okolí nebo v blízkém Rakousku. Přijeďte nejlépe s koly a vrátíte se zpátky do dětství. Pamatujete, jak jste jezdili do lesa na houby, potom byla koupačka a večer táborák? Tak přesně to tady můžete znova zažít!

Areál provozujeme 13 let a nabízíme ho pouze lidem z farností z celé republiky. Díky tomu je atmosféra mezi ubytovanými přátelská. Seznamují se tu nejen děti, ale i jejich rodiče nebo prarodiče. Ubytování je v chatkách a pokojích s možností použití kuchyněk. Kapacita je 70 míst, přijet mohou jednotlivé rodiny nebo různě velké skupiny. Všechny informace a fotografie o ubytování jsou na webu www.chatkynajihu.cz.

Pokud s Vámi přijede i duchovní otec, poskytujeme mu ubytování vždy zdarma. Bohoslužby je možné slavit přímo v našem areálu nebo v kostele v blízké obci Majdaléna.

Jsme sice majitelé, ale i správci, abychom Vám byli k dispozici radou či pomocí. Záleží nám na Vaší spokojenosti a těší nás podělit se s Vámi o krásu přírody, která nás zde obklopuje.

Iva a Emanuel Neumannovi
rekreační areál „Chatky na jihu“
mobil: 604 551 305

Kategorie: Aktuality